Blogul

scriitoarei

Te invit să răsfoiești culisele unei vieți dedicate scrisului. Să descoperi noi dimensiuni de gânduri și idei care își propun să te inspire, dragul meu cititor!

proaspăt scos de la presă

RECENZIE: CA REVĂRSATUL ZORILOR

Ultimul Volum din seria Emblema Leului ne oferă două perspective interesante. Dacă veți citi primele două volume, veți afla că Iulia, sora lui Marcurs a poruncit ca copilul nou-născut a ei și a lui Atretes să fie abandonat pe deal. Hadasa a refuzat acest lucru și l-a dat unei mame care își dorea un copil.

RĂSFOIEȘTE

RECENZIE: UN ECOU ÎN ÎNTUNERIC

Francine Rivers m-a impresionat prin felul în care a descris emoțiile personajelor atât de realist că aproape am crezut că totul a fost real. Pentru un creștin în primul secol a fost un trai de calvar, iar Rivers reușește să portretizeze viețile lor extrem de bine. Am simțit mizele până la oase.

RĂSFOIEȘTE

Recenzie: Un glas purtat de vânt(#1, Emblema Leului)

„- Dragostea e îndelung răbdătoare, Marcus, zise ea șoptit. Dragostea e plină de bunătate. Dragostea nu se poartă necuviincios și nu caută folosul său. ea nu se aprinde de mânie, nici nu ține cont de răul suferit. Dragostea nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr. Dragostea suferă totul, crede totul, nădăjduiește totul, rabdă totul. Dragostea nu va pieri.”

RĂSFOIEȘTE