AUTOR

AUTOR CONTEMPORAN
DE FANTASY & YA

Sunt un scriitor fantasy debutant cu pasiune de a crea lumi și realități noi pentru tine, dragă cititorule!

Despre scriitorul Raluca Sferle Autor

SUNT RALUCA SFERLE,

AUTORUL TĂU

DE FANTASY & YA

Sunt un milenial cu multe pasiuni, la fel ca și tine, dragă cititorule! Locuiesc în frumosul oraș Oradea. Dacă e ceva ce te învață stilul orădean, e să devii un om divers. De mică am dezvoltat o pasiune pentru tech, coding, cifre și matematică,
motiv pentru care am urmat educația formală în domeniul IT.
În același timp iubesc muzica, arta de a scrie, asamblarea puzzle-urilor, soluționarea anumitor probleme și activitățile fizice.

Consider că în viață e important să duci la bun sfârșit ceea ce îți propui, să fii perseverent și curajos, să-ți setezi visuri și să faci tot ce ține de tine ca să le împlinești.

cum definesc succesul:

Sunt adepta scrisului în jurnal, consider că e extrem de important să fii introspect, să recunoști unde te afli în viață și să-ți setezi pașii pentru a ajunge unde îți dorești.

În această linie de idei, consider că disciplina e vitală, atât cea interioară, cât și cea exterioară, precum spațiul de lucru! Îmi doresc să fiu un om de succes, iar succesul îl definesc astfel: a fi un prieten prezent, un individ în continuă dezvoltare – nu aș vrea să treacă o zi fără să citesc ceva -, un suflet cu ordine interioară, o femeie activă în societate și care se bucură de o carieră full-time ca și autor.

despre scris și lectură

Pentru mine, a scrie e ca și când ai fi descoperit un portal către o grădină secretă și ți-ai dori să-ți aduci cei mai buni prieteni pentru a savura momentul împreună. Acest gând mă determină să scriu în continuare! Îmi doresc ca prin lumile create, cu regulile și intrigiile specifice să ansamblez cele mai uimitoare călătorii în care ești invitat să te aventurezi. Te invit să mă cunoști mai bine prin operele scrise!

În final, îmi doresc ca prin aceste călătorii, tu, cititorule, să te redescoperi, să-ți găsești doza de inspirație și motivație pentru a deveni mai determinat să-ți urmezi propriile vise. În care dintre călătorii ești gata să te aventurezi?

câteva lucruri

DESPRE AUTOR

20220911_110542

AM PUBLICAT 4 CĂRȚI PÂNĂ
LA VÂRSTA DE 26 ANI

01

02

SUNT PASIONATĂ DE
Organizare ȘI productivitate

20220911_110846
20220911_110208

ÎMI GĂSESC PLĂCEREA

ÎN SCRIS ȘI LECTURĂ

03

04

MODUL MEU DE MĂ RELAXA SUNT
PUZZLE-URILE

20220812_065216

începuturi

Am început să scriu pentru mine. Scriind am simțit că sunt în alineament perfect cu rolul meu existențial. A fost nevoie de un mic pas, dar plin de curaj, și anume de a-mi împărtăși gândurile scrise cu alți cititori. De atunci, continui să-mi dedic creațiile literare cititorilor care sunt gata să se aventureze în noile lumi ale cărților mele