Recenzie: Vraja Corbilor

Am ales să citesc Vraja corbilor pentru că aveam nevoie de o lectură scurtă, dar magică. Aceasta s-a dovedit a fi alegerea potrivită. Ușurința cu care am lecturat-o mi-a hrănit dorința afla ce se va întâmpla mai departe. În scena incipientă se prezintă o tânără fată care pictează portrete, dar nu pentru a câștiga un venit, ci pentru a-și proteja familia cu magia dăruită la schimb de făpturile fermecate.

Am ales să citesc Vraja corbilor pentru că aveam nevoie de o lectură scurtă, dar magică. Aceasta s-a dovedit a fi alegerea potrivită. Ușurința cu care am lecturat-o mi-a hrănit dorința afla ce se va întâmpla mai departe.În scena incipientă se prezintă o tânără fată care pictează portrete, dar nu pentru a câștiga un venit, ci pentru a-și proteja familia cu magia dăruită la schimb de făpturile fermecate. Primul personaj pe care-l descoperim este Gadfly, prințul Primăverii. Prin Meșteșugul lui Isobel, prințul o recomandă prințului Toamnei. Prima lor întâlnire se realizează chiar în momentul în care Isobel fugea să-și scape viața. Talentul ei i-a pus și mai mult viața în pericol atunci când finalizează portretul, iar prințul Toamnei se întoarce împotriva ei și o răpește pentru a o duce în ținutul lui ca să fie judecată.De aici începe aventura. Legea Justă îi urmărește, iar ei fug pentru a scăpa cu viață și a se întâlni cu prințul primăverii.Întorsătura de situație a avut loc de două ori. Nu au fost neprevăzute, ci doar interesante. Sunt sigură că o veți adora dacă vă place Acotar și Prințul nemilos.Zânele au un talent aparte pentru șiretlicuri și înșelătorii, dar nu pot minți direct. Iluziile au întotdeauna un defect.Ce am observat la narațiune este că autoarea a pus accent pe descrierea naturii. Detaiile au fost copleșitoare, parfumate și colorate. Lumea a fost dezvoltată până în cele mai adânci detalii. Creativitatea m-a captivat.


Vă provoc să luați în considerare și să o adăugați în lista de TBR.

Salut.

SUNT RALUCA SFERLE,
AUTORUL TĂU
DE FANTASY & YA

Mă bucur că ai ales să-mi descoperi universul. În postările mele vei avea șansa să descoperi noi lumi magice, dar și să înveți trucuri de scriere creativă.

top aticole citite