Formular de colaborare

Sunt mai mult ca sigur că nu te-ai rătăcit dacă ai ajuns până la această destinație din universul meu. Te poftesc să faci un popas aici și să vii la masa negocierilor. Tot ce-mi doresc e ca toată lumea să plece satisfăcut de la această masă de aceea am cerința ca să citești cu atenție toate câmpurile și să îți dai silința pentru a completa din inimă.

Colaborarea va avea loc abia după momentul în care se va decide atribuțiile fiecăruia. Am pretenția ca experiența de promovare să fie măcar de un an sau cu peste 1k de urmăritori pe instagram și un număr măricel pe celelalte rețele de socializare(toate active). la fel de mult îmi doresc ca prezentările de carte să fie scrise corect gramatical și cuvintele să fie cu diacritice!

Îmi doresc să văd măcar o recenzie și postări pe story, cât și un unboxing pe paginile de social.  

În funcție de răspunsurile voastre voi decide dacă colaborarea se rezumă la o carte sau mai multe pe un timp nedeterminat.

Pentru unii care s-au înscris de mai demult, voi reactualiza lista și voi propune și mai multe provocări: ARCs (advanced reader copies), lansări premature, concursuri prin colaborare, citate în avanpremieră, premii surpriză și multe altele. 

Îmi doresc să fiți originali când vine vorba de recenzii(să nu fie doar un remuzat), ci să aibă păreri pro/contra, citate din carte, păreri despre personaje, reacții la unele pasaje îndrăgite și așa mai departe.