Recenzie His Dark Materials

Descoperirile științifico-fantastice nu au lipsit, iar intriga dintre personaje a fost intensă.

Nu știu câți dintre voi ați vizionat His Dark Materials, dar acest serial bazat pe seria scrisă de Philip Pullman mi-a captat atenția. Într-un multiunivers în care oamenii sunt conectați cu animale denumiți daemoni, plotul devine tot mai intrigant când o fată Lyra descoperă planurile malefice ale Lordului Asriel și Marisei Coulter. 

Aceste două personaje m-au agasat până la final, iar Lyra a fost nevoită să sufere în tăcere. Descoperirile științifico-fantastice nu au lipsit, iar intriga dintre personaje a fost intensă. Faptul că legătura dintre animale și copii era atât de fragilă a atras inamici care le-au vrut răul. Problema copiilor erau consecințele despărțirii față de companioni. Odată conexiunea ruptă, amândoi mureau. 

Lyra a fost mult ajutată de prietenii ei, mai ales de unul dintr-o altă lume. Povestea lor e profundă, iar prietenia lor avea să salveze lumea care murea încet dar sigur.

Salut.

SUNT RALUCA SFERLE,
AUTORUL TĂU
DE FANTASY & YA

Mă bucur că ai ales să-mi descoperi universul. În postările mele vei avea șansa să descoperi noi lumi magice, dar și să înveți trucuri de scriere creativă.

top aticole citite