RECENZIE: PAZNICII ÎNTUNERICULUI

Cinci Paznici, cinci animale și un zeu, sunt ingredientele principale într-o poveste plină de acțiune și suspans.

Ruxandra Popa e o autoare debutantă care și-a publicat prima carte la editura Up, iar acum a publicat Paznicii Întunericului la editura Petale Scrise. 

Povestea începe din perspectiva Anisiei, o tânără care are de a face cu părinți adoptivi  dificili, dar descoperă un prieten pe care se poate baza. Lumea ei devine mult mai complicată când descoperă lumea prietenului ei Wess. Ei bine, toate sunt întoarse pe dos când află că Wess e un Paznic al unui zeu ucis cu brutalitate. Tărâmul din care el vine a fost blestemat, la fel ca viața ei.

Cinci Paznici, cinci animale și un zeu, sunt ingredientele principale într-o poveste plină de acțiune și suspans. Chiar dacă povestea e bine închegată, pe alocuri am simțit goluri în descrierea detaliată a regulilor magiei, dar și a caracterelor personajelor. 

Finalul a avut o răsturnare de situație neașteptată, dar care m-a bucurat și uimit în același timp. Vă las pe voi să descoperiți persoanjele și luptele lor lăuntrice.

Salut.

SUNT RALUCA SFERLE,
AUTORUL TĂU
DE FANTASY & YA

Mă bucur că ai ales să-mi descoperi universul. În postările mele vei avea șansa să descoperi noi lumi magice, dar și să înveți trucuri de scriere creativă.

top aticole citite