Recenzie Shadow and Bones

Dintre personaje, am simpatizat mult cu relația dintre Kaz și Inej, Nina și Mathias.

Serialul bazat pe universul Grisha a lui Leigh Bardugo a avut lansarea sezonului 2 pe 16 Martie 2023 și a fost probabil cel așteptat sezon din această primăvară de către mulți iubitori ai cărților scriitoarei.

Sezonul împletește două serii diferite, dar n-am să intru prea mult în detalii pentru că fanii știu despre ce vorbesc.

Dintre personaje, am simpatizat mult cu relația dintre Kaz și Inej, Nina și Mathias. Cu toate că în serial am avut senzația că multe dintre scenele valoroase pentru personaje au fost fușărite, nu au omis esențialul. Citind doar Banda celor șase ciori, conexiunea cu personajul Alinei mi-a fost fost fadă. Însă m-a îmbucurat și amuzat prezența lui Nikolai, iar finalul sezonului a deschis porțile către următorul sezon.

Să sperăm că nu ne face să așteptăm prea mul t(sau mai rău să-l anuleze între timp.) Oricum, dacă sunteți curioși, vă sugerez să citiți măcar Banda celor șase ciori înainte de a viziona serialul – așa personajele vor fi mult mai interesante și bine construite în minte.

Salut.

SUNT RALUCA SFERLE,
AUTORUL TĂU
DE FANTASY & YA

Mă bucur că ai ales să-mi descoperi universul. În postările mele vei avea șansa să descoperi noi lumi magice, dar și să înveți trucuri de scriere creativă.

top aticole citite