Carte fantasy

5/5

TÂNĂRA RĂZBOINICĂ

Ești pregătit să fii condus într-un tărâm unic, teleportat într-o nouă lume
conturată de conflicte complexe și personaje de excepție. În tot acest
rollercoaster de emoții, te incredințez războincei noastre, Estera Merini.

VOL . I DIN SERIA PROFETIA

Estera Merini nu și-a imaginat vreodată că-și va schimba straiele de țărancă cu armura de războinic și că din acel moment, viața ei se va împleti cu cea a prințului Iosua Bellard, singurul războinic capabil s-o învingă.

Regele îi încredințează o responsabilitate mare, aceea de a deveni comandantul armatei. Dar pentru aceasta, Estera trebuie să învețe să lupte, să își folosească aura și să treacă mai multe teste.

Prințul Iosua îi stă în cale și nu este dispus să facă vreun compromis. Cine va ceda primul? Va exista un învingător? Șansele de victorie sunt aproape inexistente, dar Estera este ajutată de prietenii ei.

Aura ei o va proteja, dar oare este suficient? Va reuși să devină un războinic mai bun decât prințul Iosua și va prelua conducerea armatei?

 

… ești tu pregătit să devii condifentul ei?

VOL . II DIN SERIA PROFETIA

Cursul predestinat și-a schimbat direcția.

Profeția cere un sacrificiu.

 

Reîntoarcerea războinicei Estera acasă nu a fost bine primită de către colegii ei de la Academie, nici măcar de Iosua, vânătorul neobosit și războinicul al cărui scop este să devină rege. Estera trebuie să-și înfrunte temerile pentru că națiunea are nevoie de forța și de caracterul ei puternic. Pentru a-și proteja cele mai dragi ființe, este nevoită să renunțe la propriile vise și să se lase cucerită de inamici presupuși morți și invadatori tirani.

Profeția însă îi arată Calea, dar chiar și ea știe că la final moartea o va chema în lăcașul ei.

CE SPUN CITORII

… nu ar trebui să lipsească din casa nici unui fan Sarah J Mass.

5/5

Cartea scrisă de Raluca Sferle este un Fantasy pur, de 24 de karate. Este un Tog românesc. Făcând o comparație, aș putea spune că se aseamănă puțin cu Talion: Revenantul, dar din cele două cărți aș alege-o pe Tânăra războinică!

CĂRȚILE DE PLATINĂ – INFLUENCER/CITITOR

despre autor

sunt raluca sferle, autorul tău de fantasy & YA 

Sunt un scriitor fantasy debutant cu pasiune  de a crea lumi și realități noi pentru tine, dragă cititorule!

Pentru mine, a scrie e ca și când ai fi descoperit un portal către o grădină secretă și ți-ai dori să-ți aduci cei mai buni prieteni pentru a savura momentul împreună. Acest gând mă determină să scriu în continuare! Îmi doresc ca prin lumile create, cu regulile și intrigiile specifice să ansamblez cele mai uimitoare călătorii în care ești invitat să te aventurezi.

proaspat scos de la presa

BLOGUL SCRIITOAREI

Te invit să răsfoiești culisele unei vieți dedicate scrisului. Să descoperi noi dimensiuni de gânduri și idei care își propun să te inspire, dragul meu cititor!