sERIE fantasy

5/5

VânătorII rENEGAȚILOR

Ți-ai dorit vreodată să simți cu adevărat că faci parte din ceva mai mare decât
tine însuți? Te invit să pășești în lumea Vânătorilor și să guști adrenalina cursei
contra cronometru a protagonistului nostru, Caleb. Când fiecare secundă
contează, nu mai sta pe gânduri!

VOL. I VÂNĂTORUL NOPȚII

Se numesc Vânători și misiunea lor este să păzească Pământul de Renegați. Oamenii nu știu că mai există o lume, una ascunsă de ochii lor, în care Vânătorii duc o luptă contracronometru pentru a-i apăra. Sfârșitul omenirii bate la ușă, iar atacurile din partea lui Cezar, conducătorul Renegaților, devin mai perfide, mascând intenția de a fura Testamentul care-l va face invincibil. 

Într-o lume care se află la doar câțiva ani de capitulare, Caleb vrea să-și înfrunte soarta și să evadeze din Kiev pentru a-și găsi familia care l-a abandonat. Kira îi încalcă teritoriul, iar toate planurile lui Caleb se năruie. Ei au o legătură, dar niciunul nu vrea să recunoască acest lucru.

Trecutul se ține scai de ei, descoperindu-le secretele Testamentului. Caleb și Kira sunt prinși într-o urmărire pe viață și pe moarte. Trebuie să găsească Testamentul, cheia porții lumilor, înainte ca Cezar să pună mâna pe el.

Vor reuși să salveze omenirea și pe ei înșiși?

de la cititori

5/5

Cartea sacrificiului, a planurilor zădărnicite…

„Vânătorul Nopții. Vânătorii Renegaților,” volumul I ne prezintă o poveste pe culmile unor electrice acțiuni menite să ne atragă, să ne poarte prin întunecimea nopții într-o incursiune de misiuni întru protecția oamenilor, acele suflete sensibile în fața unor atrocități pe care nu și le pot explica; o lume acolo unde Vânătorii duc o luptă crâncenă cu alte forțe meschine pentru a-i apăra și a-i scuti de umbrele unor destine sfârtecate.

APOSTOL CRISTINA – INFLUENCER

VOL. ii cÂRMUITORUL TIMPULUI

Caleb nu a încetat să-și caute partenera nicio clipă, însă Kira i-a întors spatele, căutând refugiu în brațele dușmanului.

Atunci când nici familia nu îl sprijină, găsește ajutor la persoana care se aștepta mai puțin. Sătul de mișmașurile mamei sale, preia responsabilitatea cuvenită și pregătește cea mai îndrăzneață lovitură care ar putea schimba evoluția timpului.

5/5

Caleb nu a încetat să-și caute partenera nicio clipă…

„Caleb și Kira sunt meniți să fie împreună și nu doar pentru împlinirea lor, ci și pentru a salva cerul și pământul, viața muritorilor de rând, dar și nemurirea.”

APOSTOL CRISTINA – VORBE PENTRU SUFLET

„A riscat totul.

Noua carte scrisă de Raluca Sferle promite mai multă aventură, situații pe muchie de cuțit, tensiune zdrobitoare și… întorsături ale acțiunii care vor zdruncina din temelie întreaga lume.
Clepsidra tocmai a fost întoarsă…”

ALEXANDRA DRESTARU AUTOR

despre autor

SUNT RALUCA SFERLE,
AUTORUL TAU
DE FANTASY & YA

Sunt un scriitor fantasy debutant cu pasiune de a crea lumi și realități noi pentru tine, dragă cititorule!

Pentru mine, a scrie e ca și când ai fi descoperit un portal către o grădină secretă și ți-ai dori să-ți aduci cei mai buni prieteni pentru a savura momentul împreună. Acest gând mă determină să scriu în continuare! Îmi doresc ca prin lumile create, cu regulile și intrigiile specifice să ansamblez cele mai uimitoare călătorii în care ești invitat să te aventurezi.

proaspăt scos de la presă

BLOGUL SCRIITOAREI

Te invit să răsfoiești culisele unei vieți dedicate scrisului. Să descoperi noi dimensiuni de gânduri și idei care își propun să te inspire, dragul meu cititor!