Wattpad

Cred că platforma Wattpad e cel mai sensibil subiect. Nu o spun în nume de rău, dar am observat că mulți dau cu hate… Nu sunt prima scriitoare care a publicat după ce a scris pe această platformă. Eu o folosesc foarte mult pentru a exersa și pentru a mă promova, deci din punctul meu de vedere platforma nu e rea, dar sunt conștientă că nu e perfectă. Iată câteva slăbiciuni:

Cred că platforma Wattpad e cel mai sensibil subiect. Nu o spun în nume de rău, dar am observat că mulți dau cu hate… 

 

Nu sunt prima scriitoare care a publicat după ce a scris pe această platformă. Eu o folosesc foarte mult pentru a exersa și pentru a mă promova, deci din punctul meu de vedere platforma nu e rea, dar sunt conștientă că nu e perfectă. Iată câteva slăbiciuni:

 

  • Plagiatul
  • Amatori cu duiumul
  • Multe povești cringe și se scrie Foarte Foarte mult p*rno.
  • Autorii publicați nu au voie să mai aibă cărțile pe platformă
  • Sunt prea multe pentru a ține pasul cu toate poveștile

 

Eu cred că putem da mai mult de la noi, dar până nu găsesc o altă soluție mai bună, voi scrie pe website, unde am siguranța criptării fișierelor.

 

Ce pot să spun mai multe? Mi-am făcut și-mi fac în continuare prieteni pe plaformă și cred că se merită pentru a avea o comunitate restrânsă de cititori și autori. În rest, e o platformă jalnică. Poate îmi vor lua în serios notificarea și vor pune mai multe resctricții pentru ce-i care sunt înscriși în platformă.

Salut.

SUNT RALUCA SFERLE,
AUTORUL TĂU
DE FANTASY & YA

Mă bucur că ai ales să-mi descoperi universul. În postările mele vei avea șansa să descoperi noi lumi magice, dar și să înveți trucuri de scriere creativă.

top aticole citite